fbpx

acte-de-identitate_815f8.jpg
Cetățenii cu drept de vot care vor să meargă la urne pe 26 mai atât pentru europarlamentare, cât și pentru Referendum au obligația de a deține un act de identitate valabil, cum ar fi cartea de identitate și/sau pașaportul. În acest sens, pentru a evita situațiile în care alegătorii ar fi în imposibilitatea de a-și exprima un drept, dar și pentru evitarea supraaglomerării activității Serviciului Public de Evidență a Persoanei persoanele care au nevoie de eliberare/reînnoirea buletinului sunt așteptați să depună cererile și actele aferente din timp.

În Câmpina sunt așteptați să se prezinte la sediul instituției de pe B-dul Culturii, nr.27 cei care se găsesc în următoarele situaţii :
1. persoanele posesoare de cărţi de identitate expirate,
2. persoanele care au actele de identitate pierdute, furate, deteriorate.

Sunt necesare următoarele acte :
- actul de identitate expirat ;
- certificatul de naştere, certificatul de căsătorie, hotărârea de divorţ definitivă şi
irevocabilă (dupa caz), certificat de deces al soţului /soţiei decedat /decedate, în cazul
soţului supravieţuitor, toate original si copie xerox ;
- certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, după caz, original și copie xerox ;
- documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu ( ptr comune - adeverinta rol -termen de valabilitate 30 zile) sau după caz dovada adresei de reşedinţa ,în original şi copie xerox ;
- taxa de 7 lei achitata la Primăria Câmpina - SPCLEP ;
( ESTE NECESARĂ PREZENŢA TITULARULUI SPAŢIULUI DE LOCUIT )

3. persoanele care au împlinit 18 ani şi care nu sunt în posesia cărţii de identitate vor prezenta următoarele acte :
- actele mentionate mai sus precum si următoarele ;
- declaraţia unuia dintre părinţi ori a unei terţe persoane, din care să rezulte faptul că identitatea declarată în cererea de eliberare a actului de identitate, coroborată cu imaginea preluată ori fotografia atașată cererii, aparține solicitantului ;
- fişa cu impresiunile decadactilare ale solicitantului, realizată de unitatea de poliţie de la locul de domiciliu sau reşedinţa al acestuia ;
- documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu, original si copie (declarația prevăzută mai sus se dă în prezenta personalului SPCLEP care primeşte cererea de eliberare a actului de identitate)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru eliberarea cărții de identitate provizorii, solicitanții au nevoie de:
1. Certificate de stare civilă (naştere, căsătorie, deces, hotărâre de divorț, certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, după caz) original si copie xerox ,
2. Actul de proprietate original si copie xerox cat şi prezenţa titularului (proprietarului) spaţiului de locuit,
3. Taxa de 1 leu (Directia economică mun.Câmpina sau SPCLEP), 4. 3 poze tip buletin de identitate. (3/4 având la baza banda albă de 7 mm)

Pentru mai multe informații, cei interesați le pot afla fie mergând la sediul instituției, fi la telefon
336134 / 221 sau 333351.
Serviciul are program cu publicul: LUNI, MARTI, JOI : 8.00-16.00 , MIERCURI :8.00- 18.00, VINERI : 8.00-13.30

Foto:

acte-de-identitate_ba67e.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg