Un tânăr din Prahova, depistat la volan fără permis. Alți doi șoferi erau în stare de ebrietate

0
soferi-volan-etilotest_2df74.jpg

soferi-volan-etilotest_2df74.jpg

Polițiștii prahoveni au depistat în trafic un conducător auto din Dâmbovița care avea o alcoolemie de 1,01 mg/l.

În primul caz, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Bălțești au depistat în localitatea Podenii Vechi un bărbat în vârstă de 33 ani, din localitatea Măgurele, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.
A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l.

Un alt conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din județul Dâmbovița, a fost depistat, vineri dimineață, de către poliţiștii din cadrul Orașului Breaza, cu un rezultat pe aparatul etilotest de 1,01 mg/L alcool pur în aerul respirat.

„Ambii conducători auto au fost transportați la spital în vederea recoltării probelor de sânge, ulterior li s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice”, a anunțat IPJ Prahova.

Polițiștii din cadrul Postului Podenii Noi, au deschis dosar penal și unui tânăr în vârstă de 21 ani, deoarece a circulat pe drumurile publice cu un autovehicul fără a deține permis de conducere. Tânărul a fost depistat, joi noapte, pe raza localității Mehedința.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău