fbpx

amenda-magazin-berceni_f960a.jpg

Activitatea magazinului a fost închisă până la intrarea în legalitate, după ce polițiștii au constatat că punctul de lucru nu era declarat la Oficiul Registrului și Comerțului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat un control la un agent economic din comuna Berceni, ocazie cu care au constatat că oferea spre vânzare mai multe produse (răcoritoare, alimente etc.), pentru care nu deținea documente justificative de proveniență, a anunțat IPJ Prahova.

Polițiștii au constatat, totodată, că unitatea nu era dotată cu casă de marcat proprie, aceasta fiind înregistrată la organul fiscal pentru o altă adresă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru neregulile constatate persoanei juridice i s-a aplicat o amendă în cuantum total de 20.000 de lei, iar bunurile a căror proveniență nu a fost justificată, în valoare de 1.010 lei, au fost confiscate.

Polițiștii au dispus ca activitatea în punctul de lucru nedeclarat la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Prahova să înceteze de îndată, până la intrarea în legalitate.

Foto cu caracter ilustrativ - SURSA - IGPR

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg