fbpx

parc-magurele_04c70.jpg

Situată la aproximativ 20 de kilometri de Ploiești, comuna Măgurele va avea un parc de agrement de 12.000 mp. Investiția, de aproximativ 2,5 milioane de lei, va fi suportată din bugetul local și în baza unui parteneriat derulat cu Consiliul Județean Prahova.

Viitorul parc de agrement de la Măgurele va dispune de o clădire multifuncțională, de un teren de mini-fotbal cu vestiare și dușuri, de un loc de joacă pentru copii, precum și de o zonă destinată persoanelor vârstnice, iar dotările nu se opresc aici.

„Lucrările au demarat anul trecut. Parcul se construiește în centrul comunei, în apropiere de DN1A, lângă stația Peco. Proiectul, care este o investiție derulată pe durata a patru ani, dar pe care ne-am propus să o finalizăm la finele lui 2020, include un centru multifuncțional și o scenă în aer liber, unde ne dorim să aibă loc spectacolele de ziua localității. Tot aici va fi construit un teren de mini-fotbal cu tribune, toalete și dușuri. Proiectul mai prevede o pistă pentru role, un loc de joacă pentru copiii cu vârsta mai mică de 10 ani, iar pentru persoanele vârstnice va fi prevăzută o zonă cu mese de șah și de table, dar și cu aparate fitness. Parcul va fi realizat pe o suprafață de 12.000 mp și considerăm că este cel mai mare parc între Ploiești și Vălenii de Munte”, a declarat pentru Observatorulph.ro Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Măgurele intenționează ca, tot aici, cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții, să fie construită și o sală de sport.

„Termenul de finalizare al parcului este 2021, însă sperăm ca până la finele anului 2020 lucrările să fie finalizate. Am verificat astăzi stadiul lucrărilor, iar graficul de lucrări este respectat. Întregul proiect a fost propus ca urmare a solicitării venite din partea locuitorilor. Comuna are aproximativ 5.000 de locuitori, dintre care peste 500 sunt copii, a precizat Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Foto – sursă Facebook Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele

parc-distractie_62b6c.jpg

podete_4a8a2.jpg

sala-muti-functionala_a4dca.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg