Starea victimelor din accidentul de la Loloiasca. Unul dintre șoferii implicați în eveniment este în stare gravă, la Terapie Intensivă

0
starea-victimelor-spitalul-judetean-ploiesti_de20d.jpg

starea-victimelor-spitalul-judetean-ploiesti_de20d.jpg

Doi tineri, în vârstă de 20 de ani, respectiv 29 de ani, au ajuns, joi seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, din cauza unui accident cumplit care a avut loc pe DN1B, pe raza localității Loloiasca.

Una dintre victime este chiar unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier, acesta fiind de altfel în starea cea mai gravă.

Citește și: FOTO-Accident grav pe DN 1B, la Loloiasca. Două persoane încarcerate, trafic întrerupt – UPDATE

„Tânărul, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, având în vedere că prezenta un traumatism toracic grav, cu fracturi de coaste. În urma impactului i-au fost perforați și plămânii, motiv pentru care s-a impus o intervenție chirurgicală de urgență, iar la această oră se află internat la Terapie Intensivă”, ne-a declarat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

Cea de a doua victimă este un tânăr în vârstă de 20 de ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral mediu, cu fracturi la braț, acesta fiind internat la Secția de Neurochirurgie.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și un tir încărcat cu 22 de tone de pilitură de fier.  Se pare că accidentul rutier s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Unul din cele două autoturisme s-a înscris în manevra periculoasă, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de TIR. Cele două victime au fost transportate cu ambulanțele SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău