fbpx

televizor-furt-copii_d7289.jpg

Cei doi minori, în vârstă de 13 și de 14 ani, ar fi pătruns, în luna aprilie, prin efracție, într-o locuință din Boldești - Scăeni, de unde au furat televizorul, pe care l-au vândut unui bărbat din Filipeștii de Pădure. Cu o lună înainte, copiii ar fi furat și două biciclete.

Furtul televizorului LCD ar fi avut loc în luna aprilie, dată la care polițiștii din Boldești - Scăeni au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o locuință a fost sustras bunul.

Citește și: Copiii infractori ai Prahovei. Peste 120 de minori acuzați, în 2018, de furturi, tâlhării, distrugeri sau alte acte de violență

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Continuând cercetările, vinerea trecută, polițiștii din localitate au identificat principalii bănuiți de comiterea faptei, ca fiind doi minori (de 13, respectiv 14 ani) din același oraș. În urma administrării probatoriului, s-a stabilit că aceștia au pătruns prin efracție în locuința persoanei vătămate, de unde au sustras televizorul, pe care ulterior l-au vândut unui bărbat din comuna Filipeștii de Pădure, de la care a și fost recuperat de poliție”, a anunțat IPJ Prahova.

Minorii nu s-ar afla la prima faptă. Prin extinderea verificărilor pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi, a rezultat că aceștia ar fi sustras și două biciclete, în noaptea de 22/23.03.2019.

Polițiștii au reușit să recupereze, până la acest moment, doar una dintre biciclete.

foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg