fbpx

scandal-a-doua-zi-paste-spital-femeie-ranita_eb5b2.jpg

Expresia „consumul de alcool dăunează grav sănătății” ar putea fi extinsă. De asta s-au convins doi prahoveni, soț și soție, care s-au luat la ceartă chiar în a doua zi de Paște. Femeia, în vârstă de 68 de ani, pe fondul unui scandal spontan, a ajuns la spital după ce bărbatul i-a aplicat o lovitură cu coada unui topor chiar în cap, ambii fiind în stare de ebrietate.

Totul ar fi plecat de la un scandal izbucnit în familie. Cei doi, împreună cu o vecină, consumau alcool, iar la un moment dat soția i-ar fi reproșat bărbatului că nu i-ar fi fost fidel. Cum ambii erau în stare de ebrietate scandalul a degenerat.

Bărbatul le-ar fi izgonit pe cele două femei din curte și ar fi încuiat și poarte cu o sârmă. Supărată la culme, soția s-ar fi întors să deschidă poarta, moment în care soțul i-ar fi aplicat o lovitură în cap cu coada unui topor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vecina a fost cea care a sunat la 112, în jurul orei 16.30. Medicii de la Ambulanță ajunși la fața locului au constatat că femeia prezenta un traumatism cranio-cerebral. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. La scurt timp, însă, la fel ca într-o telenovelă, cei doi s-au împăcat și se pare că femeia a dat uitării incidentul din a doua zi de Paște.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg