fbpx

medicina-legala-berceni-balta-izlaz_64340.jpg

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, pe izlazul din localitatea Berceni, într-o baltă formată de la ploile abundente, este un cadavru.

UPDATE: Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 45 de ani, care era cunoscut ca având afecțiuni medicale. De fel din Berceni, bărbatul era văzut des în Ploiești, unde cerșea. Acesta obișnuia să treacă frecvent prin zona unde a fost găsit mort, pentru a ajunge la Ploiești. Nu este exclus ca bărbatul să fi murit înecat într-o baltă formată de la ploile abundente. Legiștii ajunși la fața locului nu au constatat urme de violență pe corpul bărbatului, însă numai în urma necropsiei poate fi stabilită cu exactitate cauza morții.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii de la ISU Prahova intervin, miercuri după-amiază, pentru asigurarea zonei unde a fost găsită persoana decedată.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că pe izlazul din localitatea Berceni, într-o baltă formată de la ploi abundente, este o persoană decedată.

Momentan nu se cunoaște identitatea victimei și nici cauza care a condus la deces. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg