medicina-legala-berceni-balta-izlaz_64340.jpg

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, pe izlazul din localitatea Berceni, într-o baltă formată de la ploile abundente, este un cadavru.

UPDATE: Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 45 de ani, care era cunoscut ca având afecțiuni medicale. De fel din Berceni, bărbatul era văzut des în Ploiești, unde cerșea. Acesta obișnuia să treacă frecvent prin zona unde a fost găsit mort, pentru a ajunge la Ploiești. Nu este exclus ca bărbatul să fi murit înecat într-o baltă formată de la ploile abundente. Legiștii ajunși la fața locului nu au constatat urme de violență pe corpul bărbatului, însă numai în urma necropsiei poate fi stabilită cu exactitate cauza morții.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii de la ISU Prahova intervin, miercuri după-amiază, pentru asigurarea zonei unde a fost găsită persoana decedată.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că pe izlazul din localitatea Berceni, într-o baltă formată de la ploi abundente, este o persoană decedată.

Momentan nu se cunoaște identitatea victimei și nici cauza care a condus la deces. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg