fbpx

ploi-meteo-vant_bc842.jpg

Meteorologii au emis un cod galben de vânt, atenționare valabilă în mai multe județe, inclusiv în Prahova. De 1 Mai nu scăpăm însă de ploile torențiale, de descărcările electrice și de căderile de grindină.

După ce ieri, vremea capricioasă și-a făcut de cap, fiind înregistrate ploi torențiale, descărcări electrice și căderi de grindină, miercuri, de 1 Mai, meteorologii au emis suplimentar și un cod galben de vânt. 

Atenționarea de cod galben de vânt care intră în vigoare miercuri, 1 Mai, de la ora 10.00, este valabilă astăzi până la ora 21.00. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest intervalul vântul va avea intensificări susținute în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum și în sudul Moldovei, cu rafale de 55....65 km/h și temporar 70...75 km/h.

Până miercuri, 1 Mai, ora 21.00, rămâne în vigoare și o informare meteo „de instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp”.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg