fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_17.19.07_a5e8d.jpeg
Pentru cetățenii de pe strada Ciocârliei, fiecare ploaie înseamnă un adevărat coșmar. Strada nu are canalizare funcțională, în zonă este săpat un canal care adună apele care se scurg de peste tot și care refulează. Atât artera, cât și curțile oamenilor sunt inundate.

Oamenii se plâng că la fiecare viitură au de a face cu aceeași situație cu care s-au confruntat și în urma precipitațiilor abundente de după-amiază. Apele le aduc în curți mizerii, iar mirosul este unul de fecale. Problema pe strada Ciocârliei durează de ani buni, iar celor din administrație nu le este străină. Oamenii au făcut tot felul de sesizări, dar totul a fost în zadar. Deși strada are canalizare, aceasta este doar de decor, nefiind funcțională. 

„De la Primărie ne-au trimis la furnizorul de apă, de aici din nou la Primărie. Și tot așa, suntem purtați ca o minge de ping-pong. În urmă cu doi ani am plătit apa 700 de lei, pentru că viitura de atunci mi-a rupt țeava și nu am știut“, ne-a precizat una dintre riveranele de pe strada Ciocârliei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Un alt locuitor din zonă a postat imagini și pe rețelele de socializare, susținând că este cel mai afectat de acumulările de apă care se produc aici la fiecare ploaie mai serioasă.

„Și așa se întâmplă de 20 și ceva de ani. Vai de noi, nimeni nu face nimic. Ne bagă în seamă numai în campanii electorale“, a scris câmpineanul în dreptul imaginilor cu haosul din curtea sa.

În urma ploii de astăzi, aproape toată rețeaua de canalizare din Câmpina a fost depășită. Din gurile de canal puteau fi văzute adevărate fântâni arteziene.

Foto trimise de câțiva localnici de pe strada Ciocârliei

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_17.18.55_1_da20a.jpeg

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_17.18.55_a01b7.jpeg

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_17.19.07_fd66a.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg