fbpx

grindina-prahova_c64da.jpg

Meteorologii au emis, marți, un nou cod portocaliu, de căderi de grindină pentru patru localități din Prahova.

Avertizarea ANM este valabilă marți, până la ora 18.00. În Prahova sunt vizate localitățile Sângeru, Lapoș, Salcia și Jugureni.

Citește și: Prahova, sub cod galben de ploi. Imagini cu grindina căzută în Iordăcheanu

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest interval, spun meteorologii, se vor înregistra căderi de grindină, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și averse torențiale ce vor cumula izolat 30...40 l/mp, descărcări electrice frecvente.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Lista localităților vizate

Prahova nu a fost ocolită marți de căderi de grindină și de ploi torențiale. Pe paginile de socializare au fost postate imagini din mai multe zone ale județului unde s-au înregistrat precipitații abundente și grindină. 

Citește și: Codul galben emis de meteorologi a devenit portocaliu. Pompierii ISU Prahova au fost solicitați în mai multe locuri din județ

La Ploiești a plouat torențial, iar din cauza precipitațiilor abundente apa s-a acumulat pe carosabil pe Șoseaua Vestului.

În județul Prahova, tot până marți, la ora 18.00, este cod  galben de căderi de grindină în localitățile Slănic, Ciorani, Drajna, Sângeru, Drăgănești, Posești, Teișani, Fulga, Aluniș, Predeal-Sărari, Gura Vadului, Sălciile, Boldești-Gradiștea, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Lapoș, Ariceștii Zeletin și Jugureni.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg