Tiseanu, speriat de „politica“ vârstnicilor…CL Câmpina a aprobat Regulamentul prin care membrii Clubului Pensionarilor au obligația să fie prezenți la activitățile Primăriei. Dă bine la imagine!

0
WhatsApp_Image_2019-04-30_at_09.11.34_2844c.jpeg

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_09.11.34_2844c.jpegSperiat zdravăn de zvonistica potrivit căreia în cadrul Clubului Pensionarilor funcționează o asociație a pensionarilor care ar derula și activități politice, primarul Horia Tiseanu s-a pus pe treabă. A inițiat un proiect de Hotărâre, aprobat de consilierii locali, prin care a revizuit regulamentul de organizare și funcționare a Clubului Pensionarilor Câmpina, precizând printre altele și interdicția întâlnirilor sau desfășurării unor activități de către fundații, asociații etc.

Totodată, la capitolul obligații apare și interdicția derulării activităților politice. La o scurtă discuție atât cu membrii Clubului, cât și cu cei ai Asociației Pensionarilor Câmpina, entitate cu statut propriu, cu activitate distinctă de a Clubului care funcționează sub „oblăduirea“ CL Câmpina, ar fi aflat că activitățile politice nu și-au avut locul acolo. Este și greu de crezut că s-ar putea desfășura fără să se iște scandal chiar din interior, ținând cont de faptul că în cadrul Asociației sunt peste 250 de membri, la care se adaugă și cei ai Clubului și care împărtășesc idei și afinități politice total diferite.

Dar primarul Horia Tiseanu a rămas setat că acolo politica este în toi și nu ar fi tocmai una favorabilă lui și partidului său. Detalii AICI. Așa că s-a pus pe treabă și a realizat un proiect de hotărâre de CL prin care au votat ceea ce trebuie să facă vârstnicii în cadrul Clubului.

Printre altele, în regulament este specificat că acesta este deschis tuturor pensionarilor cu domiciliu în Câmpina, indiferent de sex, religie, apartenență politică etc.
După înșiruirea de drepturi, prin regulamentul aprobat de CL, pensionarilor le este precizat că au OBLIGAȚIA să participe la acțiuni specifice organizate de Primăria municipiului Câmpina.

În privința Asociației Pensionarilor Câmpina, aceasta își continuă derularea activităților. Deși a fost înaintată către Primărie o solicitarea în vederea asigurării unui spațiu pentru 2-3 ore/săptămână, este greu de crezut că edilul va avea bunăvoința în a aproba o astfel de cerere. Nu că n-ar exista spații… Îi putem propune noi câteva care stau goale, însă n-a existat deschidere nici pentru alte solicitări care ar fi adus un plus important de imagine Câmpinei, cum ar fi fost o locație pentru Uniunea Artiștilor Plastici (UAP), o problemă care a așteptat ani buni un răspuns și o rezolvare.

Foto: 

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_09.11.34_db65f.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău