fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_09.11.34_2844c.jpegSperiat zdravăn de zvonistica potrivit căreia în cadrul Clubului Pensionarilor funcționează o asociație a pensionarilor care ar derula și activități politice, primarul Horia Tiseanu s-a pus pe treabă. A inițiat un proiect de Hotărâre, aprobat de consilierii locali, prin care a revizuit regulamentul de organizare și funcționare a Clubului Pensionarilor Câmpina, precizând printre altele și interdicția întâlnirilor sau desfășurării unor activități de către fundații, asociații etc.

Totodată, la capitolul obligații apare și interdicția derulării activităților politice. La o scurtă discuție atât cu membrii Clubului, cât și cu cei ai Asociației Pensionarilor Câmpina, entitate cu statut propriu, cu activitate distinctă de a Clubului care funcționează sub „oblăduirea“ CL Câmpina, ar fi aflat că activitățile politice nu și-au avut locul acolo. Este și greu de crezut că s-ar putea desfășura fără să se iște scandal chiar din interior, ținând cont de faptul că în cadrul Asociației sunt peste 250 de membri, la care se adaugă și cei ai Clubului și care împărtășesc idei și afinități politice total diferite.

Dar primarul Horia Tiseanu a rămas setat că acolo politica este în toi și nu ar fi tocmai una favorabilă lui și partidului său. Detalii AICI. Așa că s-a pus pe treabă și a realizat un proiect de hotărâre de CL prin care au votat ceea ce trebuie să facă vârstnicii în cadrul Clubului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre altele, în regulament este specificat că acesta este deschis tuturor pensionarilor cu domiciliu în Câmpina, indiferent de sex, religie, apartenență politică etc.
După înșiruirea de drepturi, prin regulamentul aprobat de CL, pensionarilor le este precizat că au OBLIGAȚIA să participe la acțiuni specifice organizate de Primăria municipiului Câmpina.

În privința Asociației Pensionarilor Câmpina, aceasta își continuă derularea activităților. Deși a fost înaintată către Primărie o solicitarea în vederea asigurării unui spațiu pentru 2-3 ore/săptămână, este greu de crezut că edilul va avea bunăvoința în a aproba o astfel de cerere. Nu că n-ar exista spații… Îi putem propune noi câteva care stau goale, însă n-a existat deschidere nici pentru alte solicitări care ar fi adus un plus important de imagine Câmpinei, cum ar fi fost o locație pentru Uniunea Artiștilor Plastici (UAP), o problemă care a așteptat ani buni un răspuns și o rezolvare.

Foto: 

WhatsApp_Image_2019-04-30_at_09.11.34_db65f.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg