Primarul Horia Tiseanu, ironizat și luat la întrebări de câmpineni, pe pagina sa de Facebook!

0
Capture_de2d0.JPG

Capture_de2d0.JPG
După mai bine de doi ani în care a avut pagina de Facebook inactivă, primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a revenit online. Și-o fi adus aminte, probabil, că multe voturi vin și în urma activității din spațiile virtuale, unde tot mai multe persoane sunt extrem de active. Deși încearcă să aducă în prim-plan așa-zisele realizări, cetățenii n-au ezistat să-l ia „la bani mărunți“ și să-i reproșeze lipsa de activitate din municipiu.

În ultima vreme, edilul bate monedă pe asfaltarea străzii Bobâlna. În aproape o lună, a fost reabilitată o jumătate din această arteră. Iar pentru cei care nu sunt din Câmpina, să nu vă închipuiți că este una dintre cele mai lungi străzi din oraș. Este importantă și extrem de tranzitată pentru că pe aici se face accesul la unul dintre cimitire, dar și pentru că scurtează drumul celor care vin dinspre Brașov și vor să meargă spre Valea Doftanei, Telega, Brebu etc.

În afară de niște cârpeli ale străzilor, asfaltarea străzii Bobâlna este cam singurul proiect mai serios derulat de municipalitatea câmpineană de la începutul anului și până acum. Ținând cont că peste vreo două zile intrăm în luna Mai, iar primarul le tot prezintă localnicilor cât de încântat este de evoluția lucrărilor la artera amintită (un ritm de melc, am spune noi, dar ne consideră „cârcotași“), câmpinenii n-au ezitat să-l taxeze.

„Lucrările se desfășoară foarte încet în detrimentul nostru cei care locuim pe strada Bobâlna și a câmpinenilor care ar trebui să tranziteze această stradă! Ca de fiecare dată noi câmpinenii suntem la mâna companiilor care execută lucrări de orice gen ce implică carosabilul și trotuarele!”, o comentat un riveran.

Un alt câmpinean i-a transmis în dreptul uneia dintre postările referitoare la strada Bobâlna: „În mandatul acesta, domnule Primar, nu ai făcut nimic. Chiar dacă s-au făcut câteva lucrări, acestea sunt făcute de mântuială. Poate cu asta să vă lăudați, în 4 ani (de mandat), cu 300 de metri asfaltați!”.
Cele mai multe întrebări, reproșuri și ironii postate pe pagina de Facebook a edilului sunt cele referitoare la Calea Doftanei.

Sursa foto: capturi de ecran facebook Horia Tiseanu

Capture_f9b68.JPG

fb_primar_1fd08.JPG

ironii_62075.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău