fbpx

Capture_de2d0.JPG
După mai bine de doi ani în care a avut pagina de Facebook inactivă, primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a revenit online. Și-o fi adus aminte, probabil, că multe voturi vin și în urma activității din spațiile virtuale, unde tot mai multe persoane sunt extrem de active. Deși încearcă să aducă în prim-plan așa-zisele realizări, cetățenii n-au ezistat să-l ia „la bani mărunți“ și să-i reproșeze lipsa de activitate din municipiu.

În ultima vreme, edilul bate monedă pe asfaltarea străzii Bobâlna. În aproape o lună, a fost reabilitată o jumătate din această arteră. Iar pentru cei care nu sunt din Câmpina, să nu vă închipuiți că este una dintre cele mai lungi străzi din oraș. Este importantă și extrem de tranzitată pentru că pe aici se face accesul la unul dintre cimitire, dar și pentru că scurtează drumul celor care vin dinspre Brașov și vor să meargă spre Valea Doftanei, Telega, Brebu etc.

În afară de niște cârpeli ale străzilor, asfaltarea străzii Bobâlna este cam singurul proiect mai serios derulat de municipalitatea câmpineană de la începutul anului și până acum. Ținând cont că peste vreo două zile intrăm în luna Mai, iar primarul le tot prezintă localnicilor cât de încântat este de evoluția lucrărilor la artera amintită (un ritm de melc, am spune noi, dar ne consideră „cârcotași“), câmpinenii n-au ezitat să-l taxeze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Lucrările se desfășoară foarte încet în detrimentul nostru cei care locuim pe strada Bobâlna și a câmpinenilor care ar trebui să tranziteze această stradă! Ca de fiecare dată noi câmpinenii suntem la mâna companiilor care execută lucrări de orice gen ce implică carosabilul și trotuarele!”, o comentat un riveran.

Un alt câmpinean i-a transmis în dreptul uneia dintre postările referitoare la strada Bobâlna: „În mandatul acesta, domnule Primar, nu ai făcut nimic. Chiar dacă s-au făcut câteva lucrări, acestea sunt făcute de mântuială. Poate cu asta să vă lăudați, în 4 ani (de mandat), cu 300 de metri asfaltați!”.
Cele mai multe întrebări, reproșuri și ironii postate pe pagina de Facebook a edilului sunt cele referitoare la Calea Doftanei.

Sursa foto: capturi de ecran facebook Horia Tiseanu

Capture_f9b68.JPG

fb_primar_1fd08.JPG

ironii_62075.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg