fbpx

rulote-valea-cerbului_3b345.jpg

Zeci de iubitori ai muntelui au descoperit, de mai mulți ani, cum pot să-și petreacă, cu bani mai puțini, mini-vacanța de Paște și de 1 Mai. Deja câțiva și-au instalat rulotele,  pe Valea Cerbului din Bușteni, cea mai mare zonă de campare din Prahova. 

Chiar dacă la munte vremea a fost capricioasă în ultimele două săptămâni, iar la altitudini mai mari de peste 1700 de metri chiar a nins, pasionații muntelui vor să profite din plin de mini-vacanța de Paște și de 1 Mai.

„Turiștii au venit pe Valea Cerbului și în acest an pentru mini-vacanța de Paște și 1 Mai. Noi am asigurat curățenia în zonă. Nu se percepe taxă de campare. Este numai o taxă de ecologizare de 10 lei/zi”, susține primarul orașului Bușteni, localitate care, an de an, atrage prin frumusețea naturii, mii de turiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin urmare, cei care își vor petrece Paștele și 1 Mai, la rulotă, pe Valea Cerbului, vor avea cheltuieli reduse. Rulotele oferă pe de altă parte aproape tot confortul de la bloc. 

„Eu aleg în fiecare an să petrec mini-vacanța la munte, pe Valea Cerbului, nu doar pentru costuri, ci pentru că sunt o fire independentă. Ne-am pregătit pentru grătar, ascultăm muzică, este iarbă verde, iar aproape de noi este pădurea. Ce poate fi mai frumos? Evităm astfel costurile hoteliere, iar cheltuielile se reduc simțitor. Ce-i drept am investit în rulotă, dar se merită”, ne-a mărturisit unul dintre pensionarii ploieșteni, care, în fiecare an, preferă să-și petreacă al munte mini-vacanța de 1 Mai, dar și vacanța de vară.

Iar calculele sunt simple. Patru zile la rulotă costă numai 40 de lei. Transportul până pe Valea Cerbului nu costă mai mult de 60 - 70 de lei, iar pentru masa de Paște și de 1 Mai bugetul nu depășește 200 de lei, pentru că, potrivit obiceiului, mititeii și friptura fac parte din meniul preferat al celor care ajung pe Valea Cerbului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg