fbpx

politia_locala_27305.JPG
Sărbători cu activitate intensă pentru polițștii locali câmpineni! Numărul acestora a fost suplimentat, în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea actelor de cerșetorie, a furturilor, violențelor stradale etc.

Echipajele mixte ale Poliției Câmpina, Jandarmeriei și Poliției Locale vor acționa, în această perioadă, în zona bisericilor din municipiu, dar și la cimitirul parohial Slobozia. Totul, pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei, furturilor, șicanelor etc.

Totodată, polițiștii de la Rutieră și cei locali vor acționa în vederea fluidizării traficului în zonele comerciale, de agrement și a lăcașurilor de cult.

Pentru reclamații, cetățenii pot suna la 0244.332420 sau 0800.800.922 (apel gratuit).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto: 

politia_locala_464a2.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg