fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-24_at_10.00.32_271f0.jpeg
Consiliul Local Câmpina are, începând din această lună, un membru nou, în persoana lui Mihail-Gabriel Cojocaru. Mandatul acestuia a fost validat în ședința de CL de marți, întrunire în cadrul căreia noul consilier a depus și jurământul. Cojocaru este membru ALDE și îl înlocuiește pe Gabriel Dima, cel căruia i-a fost retras sprijinul politic și, prin urmare, și-a pierdut și postul de ales local.

Mihail Cojocaru are 42 de ani și este inginer la Ocolul Silvic Câmpina. Pe listele ALDE, noul consilier se afla pe poziția 5. Înaintea sa au fost Marian Burciu (jurist) și Bogdan Stanciu (medic psihiatru). Primul a părăsit partidul, al doilea s-a mutat din Câmpina și, prin urmare, cel căruia i-a revenit postul de consilier a fost Mihail Cojocaru.

ALDE Câmpina are doi aleși în CL Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto: Liliana Maxim

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg