fbpx

57502950_349300499050029_3688358098071715840_n_9113e.jpg

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, după ce o autoutilitară a intrat în două mașini parcate. În urma impactușui două persoane au decedat, iar o a treia victimă, un tânăr în vârstă de 21 de ani, se află în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. Prietenii s-au mobilizat pe Facebook într-o campanie de donare de sânge.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1, pe raza localității Bănești, în zona Bisericii Călătorului. Autoutilitara, condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, ar fi intrat în cele două mașini care se aflau parcate, după ce una dintre ele a făcut pană..

Citește: Accident mortal pe DN1, în Prahova. Două persoane decedate, iar a treia victimă este rănită grav - UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, doi tineri, în vârstă de 32 de ani, respectiv 36 de ani, au decedat, iar o a treia victimă, tânărul în vârstă de 21 de ani, din Florești, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. 

Citește și: A treia victimă din accidentul grav de pe DN1, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Florești, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean

Tânărul în vârstă de 21 de ani se află internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grav, dar și un traumatism în zona abdomenului. Prietenii tânărului s-au mobilizat acum pe Facebook , într-o campanie de donare de sânge.

„Este nevoie de sânge! Se poate dona sânge indiferent de grupă, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Trebuie precizat numele Andreiu Florin Robertin . Te așteptăm acasă campionule și suntem alături de tine !!”, este mesajul transmis la redacție de către Marian Rotaru, unul dintre prietenii tânărului. 

Mai multe mesaje privind campania de donare de sânge au fost postate și pe paginile de socializare.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg