fbpx

AFISE-ELECTORALE_65c5f.jpg
Imaginile cu candidații la Parlamentul European își vor avea locul lor și la Câmpina. Spațiile speciale pentru afișajul electoral, în vederea organizării și desfășurării alegerilor pentru europarlamentare, din 26 mai 2019, au fost aprobate de către autoritățile locale. Nerespectarea acestei dispoziții va duce la sacționarea celor care se abat.

Conform dispoziției primarului, panourile speciale pentru afișajul electoral se vor găsi în Cartier Câmpinița - Parc Durbac, Parcul Trandafirilor, Parc central "La Soldat", la Banca Transilvania, B.C.R., în Piața Centrală, pe strada Erupției, strada Mioriței, în Cartier Turnătorie, în Cartier Voila – Alimentara, în Cartier Voila — Drumul Taberei, în Parcul Rezervoarelor, pe strada B.P.Hasdeu – Alimentara, strada Fabricii – strada Tg. Mureș, la Fântâna cu Cireși, strada dr.Babeș intersectie cu strada Podului.

Dimensiunea panourilor vor fi de 2,00x1,40 m, iar ca număr de fețe sunt acceptate două.

În alte locuri decât cele stabilite, afișajul electoral este interzis.
Un afiș electoral amplasat în locurile precizate mai sus nu poate depăși dimensiunile de 500 mm o latură și 300 mm cealaltă latură, iar cel prin care
se convoacă o reuniune electorală, 400 mm o latură și 250 mm cealaltă latură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii locali vor asigura integritatea panourilor și a afișelor electorale, iar de respectarea dispozițiilor date de primar, agenții de la Poliția Locală vor face echipă cu cei de la Serviciul ADPP.

Foto cu caracter ilustrativ

AFISE-ELECTORALE_6bfdc.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg