Incident la Căminul de bătrâni de la Mislea. Două femei cu arsuri, transportate la spital

0
femei-ranite-arsura-apa-fierbinte-camin-batrani-mislea_8b5b1.jpg

femei-ranite-arsura-apa-fierbinte-camin-batrani-mislea_8b5b1.jpg

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22.00, într-o cameră a Centrului de îngrijiri și asistență pentru persoanele adulte de la Mislea, după ce s-ar fi spart un calorifer.

Două femei s-au ales cu arsuri de gradul II, din cauza apei fierbinți care a țâșnit din calorifer. O persoană a sunat la 112 și a solicitat intervenția ambulanței.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că victimele sunt două femei, în vârstă de 88 de ani, respectiv 45 de ani, care prezentau arsuri cu lichid fierbinte, de gradul II. Ambele femei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

„Incidentul a avut loc după ce într-o cameră s-a spart un calorifer, iar două persoane s-au ars cu apa fierbinte. Este vorba de o persoană internată în centru și de o angajată a centrului, care a intervenit imediat. Conform procedurii s-a sunat la 112, iar persoanele rănite au fost transportate la spital. Aseară, imediat după producerea incidentului, a fost oprită furnizarea agentului termic, iar astăzi urmează să fie înlocuit caloriferul”, a declarat pentru Observatorulph.ro Viorel Călin, directorul DGASPC Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău