fbpx

cantemir_1_4ef05.jpgElevele Colegiului Militar de la Breaza au marcat o premieră în istoria unității de învățământ. Componentele echipei de pentatlon s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar. Reușita lor vine s-o completeze pe cea a băieților care sunt deja la a a șaptea calificare consecutivă în cadrul acestei competiții.

Rezultatele excepționale au ca temei munca, seriozitatea, determinarea și dorința de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sub coordonarea profesorului Gianin Stanciu, cantemiriștii s -au clasat pe locul I la faza zonală, rezultat care le dă dreptul de a reprezenta colegiul și județul Prahova la faza națională, care se va desfășura la Timișoara, în perioada 2-5 mai.

De -a lungul anilor, Gianin Stanciu, profesor de Educației Fizică și Sport, a reușit să pregătească și să ducă pe podium sute de elevi cantemiriști care au participat la diverse competiții de profil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

CITEȘTE POVESTEA PROFESORULUI CARE A LĂSAT CIVILIA PENTRU A-I PREGĂTI PE VIITORII MILITARI

Echipa de fete a Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir“ este formată din: Ingrid Vârlan; Ana Maria Cârstoiu; Denisa Zaharia; Raluca Guzganu; Miruna Găinuşă.

De la băieți, calificarea a fost obținută de Ovidiu Burcea; Iustin Cârstoiu; Marius Petre; Mihăiţă Neagu; Andrei Dobrişan.

Sursă text și foto: www.cantemircml.ro

cantemir_1_8bdf8.jpg

cantemir_2_15eb4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg