fbpx

cantemir_1_4ef05.jpgElevele Colegiului Militar de la Breaza au marcat o premieră în istoria unității de învățământ. Componentele echipei de pentatlon s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar. Reușita lor vine s-o completeze pe cea a băieților care sunt deja la a a șaptea calificare consecutivă în cadrul acestei competiții.

Rezultatele excepționale au ca temei munca, seriozitatea, determinarea și dorința de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sub coordonarea profesorului Gianin Stanciu, cantemiriștii s -au clasat pe locul I la faza zonală, rezultat care le dă dreptul de a reprezenta colegiul și județul Prahova la faza națională, care se va desfășura la Timișoara, în perioada 2-5 mai.

De -a lungul anilor, Gianin Stanciu, profesor de Educației Fizică și Sport, a reușit să pregătească și să ducă pe podium sute de elevi cantemiriști care au participat la diverse competiții de profil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

CITEȘTE POVESTEA PROFESORULUI CARE A LĂSAT CIVILIA PENTRU A-I PREGĂTI PE VIITORII MILITARI

Echipa de fete a Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir“ este formată din: Ingrid Vârlan; Ana Maria Cârstoiu; Denisa Zaharia; Raluca Guzganu; Miruna Găinuşă.

De la băieți, calificarea a fost obținută de Ovidiu Burcea; Iustin Cârstoiu; Marius Petre; Mihăiţă Neagu; Andrei Dobrişan.

Sursă text și foto: www.cantemircml.ro

cantemir_1_8bdf8.jpg

cantemir_2_15eb4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg