A treia victimă din accidentul grav de pe DN1, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Florești, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean

spitalul-judetean-ploiesti-tanar-accident_a483f.jpg

spitalul-judetean-ploiesti-tanar-accident_a483f.jpg

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre Duminică, pe DN1, pe raza localității Bănești, în zona Bisericii Călătorului, și s-a soldat cu decesul a două persoane și rănirea gravă a unui tânăr, în vârstă de 21 de ani.

Tragedia s-a produs după ce o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Sălăj, a intrat în două autoturisme parcate.

Citește și: Accident mortal pe DN1, în Prahova. Două persoane decedate, iar a treia victimă este rănită grav – UPDATE

În urma impactului, doi tineri în vârstă de 32 și de 36 de ani, din Florești, au murit, iar o a treia victimă, un tânăr în vârstă de 21 de ani , din aceeași localitate se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Ploiești. 

Citește și: Cine sunt victimele accidentului mortal de pe DN 1, din Prahova

Potrivit SAJ Prahova, tânărul a fost preluat de la locul accidentului în comă profundă, acesta prezentând un traumatism cranio-cerebral grav și un traumatism toraco-abdominal, victima fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Tânărul a fost internat în Terapie Intensivă. La această oră se află, în continuare în stare gravă, în comă profundă, fiind menținut în viață cu ajutorul aparatelor.

„Tânărul este în comă, este intubat și prezintă mai multe traumatisme grave”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Prahova.

Din cauza impactului puternic, tânărul a suferit, pe lângă traumatismul cranio-cerebral grav, mai multe fracturi costale și un traumatism la un genunchi. 

Foto cu caracter ilustrativ

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău