fbpx

directori-spital-judetean_89bef.jpg

În urmă cu cinci zile, Observatorulph.ro a publicat, în exclusivitate, lista directorilor interimari numiți la Spitalul Județean Ploiești, după controlul ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Miercuri după-amiază, unitatea medicală, a confirmat informația, printr-o postarea publicată pe site-ul instituției.

La o săptămână după controlul efectuat de ministrul Sănătății, de la finele lunii martie, directorii unității medicale și-au dat demisia.

Singurul care a anunțat că va rămâne până la numirea, prin concurs, a viitorului manager a fost ec Marius Niculescu. Săptămâna trecută, membrii Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean Ploiești a dat un aviz consultativ pentru numirea celorlalți trei directori de la unitatea medicală, iar președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a semnat dispoziția de numire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Directori interimari la Spitalul Județean Ploiești

Numirile, publicate în exclusivitate de Observatorulph.ro, au devenit astăzi oficiale. Spitalul Județean Ploiești a completat echipa managerială, pe site-ul instituției.

Astffel, funcția de director medical interimar va fi deținută de dr. Daniel Mihalache, postul de director Financiar - Contabil interimar de ec. Mihaela Băjan, iar în funcția de director Îngrijiri interimar a fost numit as. Mircea Nițescu.

directori-spitalul-judetean-ploiesti_34301.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg