fbpx

femeie-plaga-injunghiata-spitalul-judetean-ploiesti_29881.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în comuna prahoveană Poiana Câmpina. O femeie în vârstă de 47 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță după ce a fost înjunghiată, în zona hemitoracelui, chiar de soț.

Apelul la 112 a fost sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.00, când victima, în vârstă de 47 de ani, a sunat la 112 și a solicitat ajutorul, pe motiv că soțul a agresat-o.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că femeia prezenta o plagă prin înjunghiere în zona hemitoracelui. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a rămas internată la Spitalul Județean Ploiești, la Secția de Chirurgie I. Cât privește agresorul, acesta a fost depistat imediat după comiterea faptei, dar pentru că se afla în stare de ebrietate a fost transportat la Secția de Psihiatrie, unde a rămas internat.

Poliția efectuează cercetări pentru infracțiunea de violență în familie, în acest caz urmând să fie audiată și victima, care, ajunsă la spital, ar fi declarat, potrivit unor surse, că a fost victima unui „accident casnic”.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook