fbpx

agentia-nationala-antidrog_c6b83.jpg

Agenția Națională Antidrog din subordinea Ministerului Afacerilor Interne organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt posturi vacante cu atribuții în domeniul asistenței sociale de inspector de specialitate gradul III-I (personal contractual).

Astfel, au fost scoase la concurs opt posturi de inspector de specialitate, gradul III-I la Centrele de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog din Sectorul 3 București, din Sectorul 4 București, din Călărași, Neamț, Sibiu, Tulcea, Mehedinți și Prahova.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, să aibă capacitate deplină de exercițiu. (condiții specifice - Vezi Aici)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 mai 2019, ora 14.00, data limită pentru depunerea dosarelor, 16 mai 2019, ora 10.00, proba scrisă, iar pe 21 mai 2019, ora 10.00, va avea loc proba interviu.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg