fbpx

bărbat-injunghiat-poienarii-burchii.jpg

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Poienarii Burchii, a ajuns la spital, ieri noapte, după ce ar fi fost înjunghiat chiar de fratelui lui.

Incidentul a avut loc la domiciliul victimei, care locuiește împreună cu mama sa și cu alți doi frați în comuna Poienarii Burchii.

Întregul scandal ar fi plecat de la o ceartă dintre victimă și concubina fratelui cel mai mare. Femeia i-ar fi reproșat  că nu contribuie la cheltuielile din casă, însă conflictul s-a accentuat și pe fondul consumului de alcool.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, după ce fratele cel mare a ajuns acasă, acesta ar fi mers să-i ceară socoteală victimei de ce i-a jignit partenera de viață.

Însă lucrurile nu s-au oprit aici, iar la un moment dat fratele cel mare, un bărbat în vârstă de 51 de ani, ar fi luat un cuțit de pe masă și l-a înjunghiat pe bărbat. La 112 ar fi sunat o altă rudă, care locuiești în aceeași casă.

Ajunși la fața locului, personalul medical a constatat că bărbatul prezenta o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești și, în regim de urgență, a fost supus unei intervenții chirurgicale.

În prezent, bărbatul se află internat la Secția de Terapie Intensivă și, din fericire, a fost echilibrat hemodinamic. De altfel, concluzia medicului legist a fost că victimei nu i-a fost pusă viața în pericol

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook