fbpx

terenuri-agricole-prahova.jpg

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a anunțat, joi, că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naţionale Tranzitorii (ANT) în sectoarele vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2018.

În conformitate cu Hotărârea de Guvern pentru aprobarea plafoanelor alocate ANT, pentru anul de cerere 2018, valoarea plafonului este de 268.466.600 euro, care se asigură de la bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Plățile pentru ajutoarele naționale tranzitorii în sectorul vegetal și zootehnic se fac în lei, la cursul de schimb de 4,6638 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 28 septembrie 2018, a anunțat Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De cele mai mari sume, surprinzător, pot beneficia cei care primesc ajutor național tranzitoriu, pentru că în acest caz cuantumul acordat este de 1.487,6 euro/hectar, asta în condițiile în care pentru sfeclă cuantumul ajutorului este de 77,8 euro/hectar.

Citește și: Localitățile cu cel mai bun pământ din Prahova

Cuantumurile stabilite în conformitate cu Hotărârea de Guvern.

ajutor-national-schema.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg