fbpx

Capture.JPGAlesis, Elena Sima, Orchestra Ciocârlia Jr., Trupa de teatru și dans Diafun, Ansamblul Floare de Cireș și Adrian Ciucă vor anima atmosfera de sâmbătă, în cadrul evenimentului caritabil, organizat anual pentru persoanele cu sindrom Down. Accesul la spectacolul „Culoarea este în suflet“ se face în baza unei donații.

Spectacol organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor cu Sindrom Down (21 martie) a devenit deja o tradiție. Anul acesta, el se va desfășura sâmbătă, pe 23 martie, ora 16.00, la Casa de Cultură „Geo Bogza“ din Câmpina.

Organizator este artistul Adrian Ciucă, cel care cunoaște îndeaproape ce înseamnă o persoană o persoană cu Sindrom Down, dat fiind că are un frate cu această modificare genetică.

De altfel, familia Ciucă este cea care a înființat în Câmpina Asociația Persoanelor cu Sindrom Down, entitate către care sunt direcționate, anual, donațiile obținute la aceste concerte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spectacolul „Culoarea este în suflet“ a ajuns, în acest an, la cea de-a VI-a ediție.

Sursa foto: facebook Adrian Ciucă

53821021_2112701585487057_9190843960304599040_o.jpg

Capture.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg