fbpx

26993909_210425762840043_4525693536451764971_n.jpgÎn așteptarea informărilor că vor fi demarate lucrările la străzile unde craterele se lărgesc și adâncesc pe zi ce trece, că va începe ridicarea de locuințe pentru tineri, construcția unei noi creșe etc., edilul Primăriei Câmpina umblă cu…diversiuni. În vizorul său sunt, mai nou, vârstnicii. În special, cei din Asociația Pensionarilor Câmpina de care primarul se pare că s-a speriat că ar face politică…alta decât cea a partidului său.

Degeaba i s-a explicat lui Horia Tiseanu că pensionarii Asociației din Câmpina sunt legal înființați, că cei 5 lei, cât este cotizația, sunt fiscalizați și se întorc, în sume mult mai mari, către acei pensionari care au venituri mici și de care mulți din Primărie sau aspiranți la funcții publice își amintesc fix în campania electorală.

Degeaba i s-a reamintit primarului „lovit de amnezie“ că la inaugurarea Asociației a fost prezent și și-a exprimat mulțumirea pentru înființarea unei astfel de filiale… Tiseanu are, mai nou, o singură grijă și-o ține una și bună: că la Asociația Pensionarilor Câmpina se face politică și că trebuie desființată sau, cel puțin, să i se pună bețe-n roate prin interzicerea accesului în camera de la Clubul Pensionarilor, pusă la dispoziție, în urmă cu doi ani, tot cu consimțământul edilului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„S-a stabilit interzicerea desfășurării de activități sau întâlniri ale altor asociații/fundații etc, ce nu fac parte din structura Clubului și s-a adus în discuție interdicția desfășurării altor ședințe decât cele ce aparțin clubului și cu atât mai puțin realizarea de activități conexe precum strângerea de fonduri în diverse scopuri sau activități politice, conform regulamentului. În acest scop se va iniția spre aprobare un proiect de Hotărâre a Consiliul Local“, se arată în comunicatul Primăriei, transmis după întâlnirea primarului cu reprezentanți ai pensionarilor câmpineni.

Cine știe cine și în ce mod i-a „spălat“ creierul primarului din Câmpina referitor la activitățile celor aproape 250 de pensionari, dar probabil că este cineva apropiat și de încredere lui Tiseanu, atât timp cât acesta ia decizii fără să fie prezent la întrunirile membrilor Asociației. Unele care i-au înverșunat pe vârstnicii care susțin că nicio clipă nu s-a discutat despre politică, nu li s-au cerut cotizații pentru programe politice, ci au avut întâlniri și proiecte care le-au animat ultimii doi ani și pe care le vor continua, indiferent de piedici.

VEZI și reacția Asociației Pensionarilor Câmpina

Iar dacă vă întrebați, de unde înverșunarea primarului pe pensionari, răspunsul e simplu, dacă vedem cine sunt cei mai conștiincioși votanți. Până acum, mulți au fost de partea lui Tiseanu.

Însă la cât de dezastruos arată Câmpina, în prezent, cu probleme juridice aflate pe rolul instanțelor, edilul de Câmpina nu mai este sigur de încă o victorie în cazul în care intenționează să candideze pentru un nou mandat. Nu se mai poate baza nici pe sufragiile care-i veneau fără prea mare efort din partea vârstnicilor. Că doar văd și ei că la Câmpina, ca pensionar n-ai transport gratuit pe puținele curse intraurbane, la orice pas ai șansa să-ți rupi gâtu’ din cauza denivelărilor și gropilor, viața socială și culturală este una anostă, subvențiile din partea municipalității în cazul celor cu venituri mici nu există. Iar exemplele continuă.

Sursa foto: facebook Asociația Pensionarilor Câmpina

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg