Salvamontiștii din Bușteni au reluat căutarea tânărului din Târgu Mureș dispărut în Bucegi

0
tanar-dat-disparut.jpg

tanar-dat-disparut.jpg

Salvamontiștii din Bușteni au reluat, miercuri, căutarea tânărului în vârstă de 37 de ani, din Târgu Mureș, dat dispărut, despre care se presupune că, la începutul lunii martie, ar fi ales să efectueze o drumeție la Vârful Omu.

„Noi am reluat căutarea tânărului. Salvamontiștii au efectuat deja acțiuni pe Jepii Mici și în zona Mălăești. Noi continuăm acțiunea. Condițiile sunt destul de dificile. La munte există risc însemnat de avalanșe, pentru că în ultima perioadă s-a depus un nou strat de zăpadă”, a declarat Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

Citește și: Tânărul dispărut în Bucegi, în drum spre Vârful Omu, este angajat al ISU

Miercuri, Salvamont România – Dispeceratul Național a anunțat reluarea căutărilor, dar a mulțumit și celor care au oferit până acum informații cu privire la posibilul traseu parcurs de tânărul dat dispărut.

În ultimele zile, vremea, în zonă, a fost foarte urata, există strat nou de zăpadă depusă și se va interveni cu echipe mici de căutare, formate doar din salvamontiști, oameni cu experiență, capabili să facă o evaluare rapidă și o gestionare corectă a factorilor de risc din zona de căutare și pe rutele de acces către și dinspre aceasta”, a anunțat Salvamont România – Dispeceratul Național.

Andrei Haiduc, în vârstă de 37 de ani, a fost dat dispărut după ce colegii lui, din cadrul ISU Târgu Mureș, au semnalat absența acestuia la muncă.

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Salvamont România

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău