fbpx

accident-motocicleta.jpg

Accidentul rutier s-a produs luni după-amiază, pe Șoseaua Nordului, din Ploiești. Motociclistul ar fi evitat impactul cu un autoturism, moment în care a intrat într-un tramvai.

În urma impactului, motociclistul, în vârstă de 60 de ani, a fost rănit și a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Un motociclist a ajuns sub tramvai, pe Șoseaua Nordului din Ploiești. Circulația tramvaielor este blocată

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul este internat la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Ploiești, iar în urma impactului acesta a suferit un politraumatism. Pacientul prezintă fracturi costale, o fractură la claviculă, dar și o fractură la picior, precum și un traumatism cranio-cerebral.

Din fericire, leziunile suferite nu-i pun viața în pericol, dar va necesita asistență medicală de specialitate pentru o perioadă mai lungă de timp, precum și o perioadă de recuperare.

În urma accidentului, circulația tramvaielor a fost blocată. „Din ce am înțeles, motociclistul a încercat să evite impactul cu un autoturism, moment în care s-a dezechilibrat, a alunecat și s-a izbit de tramvaiul care se afla în mișcare. Din fericire, tramvaiul rula cu viteză relativ mică pentru că se apropia de o intersecție semaforizată”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg