fbpx

sobolan.jpg

Imaginile cu șobolanii care se plimbă nestingheriți printre animalele aflate în captivitate au fost transmise la redacție de un cititor al Observatorulph.ro. Conducerea Parcului Memorial Constantin Stere susține că s-a confruntat și anul trecut cu aceeași problemă, pe motiv că rozătoarele își fac galerii subterane și vin la mâncarea oferită animalelor de la Zoo.

„Am fost vineri, 8 martie, la Grădina Zoologică din Bucov. Am plecat cu un gust amar de acolo. Animalele sunt moarte de foame, slabe.. iar șobolanii că la ei acasă”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a transmis și imagini cu șobolanii surprinși în cușca unor păsări.

În replică, conducerea Parcului Memorial Constantin Stere susține că, deși au loc deratizări, este extrem de greu să combați rozătoarele care vin după mâncare la Zoo.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este o suprafață foarte mare de administrat. Șobolanii își fac galerii și vin la mâncarea animalelor de la Grădina Zoo. Am avut și anul trecut această problemă.

Acțiunea de deratizare este una destul de complicată pentru că în același timp trebuie să protejăm animalele aflate în captivitate și nu avem cum să folosim substanțele în interiorul cuștilor.

Anul trecut au fost șobolani în adăpostul maimuțelor și am avut o problemă și cu cârtițele, animale protejate de altfel de lege”, a precizat Ștefan Sandu, directorul Parcului Memorial Constantin Stere, care a precizat că a fost efectuată o dezinsecție în zona de clădiri și că va fi demarată și deratizarea în zona Grădinii Zoologice Bucov.

sobolani-zoo-parc.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg