fbpx

copac-vant-prahova.jpg

Vântul puternic a dat bătăi de cap autorităților. Trei copaci au fost doborâți de vânt pe raza localităților Sinaia, Breaza și Berceni. ISU Prahova a lansat un set de recomandări pentru populație, pe durata codului galben de vânt.

Pompierii militari au intervenit duminică, pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil la Sinaia, pe Calea Moroieni - DN 71, la Breaza, strada Ocinei si în comuna Berceni, satul Corlătesti, potrivit ISU Prahova.

Copacii doborâți de vânt au blocat parțial sau total circulația. Cu ajutorul drujbelor, militarii au reușit să îndepărteze pomii, traficul rutier fiind reluat în condiții de siguranță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Reamintim cetățenilor că până mâine, la ora 16:00, ne aflăm sub atenționare COD GALBEN DE VÂNT SI VISCOL.
Fenomele vizate sunt intensificări ale vântului la munte ( peste 80..90km/h) si ninsori viscolite la peste 1800 m.

Recomandăm persoanelor aflate pe stradă să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Aceste puncte vulnerabile trebuie avute în vedere şi în cazul parcării autovehiculelor.

De asemenea, este bine să se sisteze activitățile desfășurate în spațiu deschis sau la înălţime, să fie închise toate ferestrele locuințelor, să fie evitați stâlpii sau firele căzute la pământ”, este apelul lansat de ISU Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg