fbpx

cimitir.jpg

O familie din Șirna a sesizat poliția cu privire la faptul că defunctul lor a fost îngropat de altcineva, în Cimitirul Eternitatea din Ploiești. Totul a fost posibil ca urmare a unei încurcături macabre. 

Sâmbătă dimineață, la Cimitirul din Ploiești, a avut loc o exhumare, după ce o familie din Șirna a sesizat Poliția cu privire la faptul că răposatul lor a fost înmormântat de altcineva.

Citește și: Încurcătură macabră în Prahova. O familie din Șirna a vrut să-și ia răposatul de la morgă, dar a aflat că e deja înmormântat în Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că încurcătura a avut loc la Serviciul de Medicină Legală, unde în această săptămână au ajuns două cadavre pentru necropsiei. Mai exact este vorba despre un bărbat în vârstă de 75 de ani care a fost găsit, în stare de putrefacție, într-un apartament din Ploiești, și de cadavrul unui bărbat din Șirna, care a fost găsit spânzurat. În momentul în care familia bărbatului din Ploiești a fost la morgă i s-ar fi dat sicriul sigilat în care se afla cadavrul bărbatului din Șirna, care a fost înmormântat la Ploiești.

Sâmbătă dimineața, la ora 06.00, în baza unei ordonanțe, a avut loc exhumarea la Cimitirul Eternitatea. Cadavrul din groapă a fost dus din nou la Serviciul de Medicină Legală, potrivit unor surse.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg