fbpx

morti-schimbati-cimitir-ploiesti.jpg

Cazul halucinant a avut loc în Prahova, după ce o familie a ridicat de la morgă cadavrul unui alt bărbat, nu al răposatului lor, care a decedat în Ploiești. Oamenii nu și-au dat seama de confuzie pentru că sicriul era sigilat și, prin urmare, au condus pe ultimul drum cadavrul unui alt bărbat care a decedat la Șirna.

Încurcătura macabră a fost semnalată Poliției de familia bărbatului decedat din Șirna. În momentul în care rudele răposatului din Șirna au mers la Serviciul de Medicină Legală Ploiești au constatat că nu pot să ridice cadavrul pe motiv că nu era al defunctului lor. Așa au aflat că de fapt acesta a fost deja ridicat de la morgă și chiar a fost îngropat la Cimitirul Eternitatea de către o familie din Ploiești.

Citește și: Încurcătură macabră în Prahova. O familie din Șirna a vrut să-și ia răposatul de la morgă, dar a aflat că e deja înmormântat în Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele două cadavre au ajuns la Serviciul de Medicină Legală săptămâna aceasta. Primul cadavru a fost cel al unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din Ploiești. Cadavrul a fost găsit în stare de putrefacție, după ce autoritățile au fost sesizate de vecinii bărbatului. Aceștia au sunat disperați la 112 pe motiv că din apartamentul bărbatului era degajat un miros insuportabil.

Citește și: Descoperire macabră într-un bloc din Ploiești. Mirosul pestilențial i-a alertat pe vecini

După efectuarea necropsiei, cadavrul urma să fie pus într-un coșciug sigilat, având în vedere că aceasta este procedura în astfel de cazuri. Numai că în coșciug a ajuns cadavrul bărbatului decedat la Șirna. Cum coșciugul era sigilat rudele defunctului din Ploiești nu au avut cum să constate dacă răposatul este sau nu ruda lor. Și, potrivit obiceiului, joi au efectuat ritualul de înmormântare, persoana decedată fiind condusă pe ultimul drum și îngropată la Cimitirul Eternitatea.

Citește și: Descoperire macabră la Șirna. Bărbat găsit spânzurat

Vineri, în schimb, rudele defunctului de la Șirna au mers la Serviciul de Medicină Legală Ploiești. Aici au constatat că sunt victime ale unei încurcături macabre.

Cazul a intrat în atenția Poliției, cercetările fiind desfășurate sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg