fbpx

salvamont-bucegi-disparut.jpg

Andrei Haiduc, tânărul în vârstă de 37 de ani, din Târgu Mureș, se bănuiește că ar fi intenționat, pe 26 februarie, să urce la Vârful Omu. 

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Horea" al judeţului Mureş ar fi sesizat în data de 4 martie faptul că un coleg, Mitru Haiduc Andrei, de 37 ani, din Târgu Mureş, nu s-a prezentat la serviciu. Tânărul ar fi anunțat că urmează să efectueze o drumeție în Munții Bucegi.

Citește și: Tânărul dispărut în Bucegi, în drum spre Vârful Omu, este angajat al ISU

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am început în această dimineață căutările persoanei din Târgu Mureș date dispărută pe data de 26 februarie. Efectuăm căutări pe traseul Jepii Mici, în acest sens existând indicii că ar fi mers pe acest traseu”, a declarat pentru Observatorulph.ro Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

„Salvamont România mulțumește tuturor celor care au oferit informații privind echipamentul și posibilul traseu abordat de către Andrei Haiduc, dispărut în Bucegi săptămâna trecută. Chiar dacă aceste informații sunt destul de vagi, singura ipoteză conturată, până în acest moment, este cea a unei ascensiuni către Vârful Omu dinspre Bușteni. Salvamontiștii vor profita de vremea relativ bună anunțată și, astăzi, vor organiza o prima acțiune de căutare”, a precizat joi dimineață Salvamont România - Dispeceratul Național.

Foto: Salvamont România - Dispeceratul Național

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg