fbpx

incendiu-vegetație-uscata.jpg

Pompierii militari au fost în alertă miercuri, după ce în mai multe localități au izbucnit 16 incendii de vegetație uscată. Totodată, echipajele ISU Prahova acționează și pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe anexe gospodărești, dar și o casă din Lipănești.

Venirea primăverii se pare că a venit la pachet cu o încă amenințare. Zilnic, în Prahova, au loc incendii de vegetație uscată.

Numai în această dimineață, pompierii militari din cadrul ISU Prahova au intervenit pentru stingerea a 16 incendii de vegetație uscată care au izbucnit în localitățile Brazi, Apostolache, Salcia, Băicoi, Cornu, Ciorani, Boldesti-Scăeni, Provița de Jos, Blejoi, Urlați, Amaru de Buzău, Slanic și Fântânele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii militari prahoveni au fost solicitați să intervină și în localitatea Lipănești, strada Serei, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe anexe gospodărești pe o suprafața de aproximativ 70 mp, a anunțat ISU Prahova.

Potrivit ultimelor informații, incendiul s-a propagat și la o parte din locuință. Pompierii militari intervin pentru stingerea focului cu patru autospeciale cu apă și spumă.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg