fbpx

gripa-decese.jpg

Numărul deceselor înregistrate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care s-a confirmat virusul gripal, a ajuns la 26, în Prahova, iar la această oră alte opt persoane sunt în Secția de Terapie Intensivă.

Cel de-al 26 deces înregistrat la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmat virusul gripal, a avut loc miercuri seară. 

Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani, care a ajuns în stare gravă la unitatea medicală. Pacienta a fost internată la Secția de Terapie Intensivă și prezenta mai mulți factori de risc. Aceasta era diagnosticată cu diabet zaharat și avea probleme cardiace. În urma analizelor de laborator s-a confirmat prezența virusul gripal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești alte opt persoane sunt diagnosticate clinic cu gripă. Singura veste bună este că numărul persoanelor care se prezintă la spital cu simptomatologie de gripă a scăzut de la începutul săptămânii. La fel și numărul, de internări. Dacă la începutul săptămânii în secțiile exterioare ale spitalului erau internate 51 de persoane, la această oră numărul acestora s-a redus la 30.

Foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook