fbpx

gheorghe-doja.jpg

Traficul rutier pe Bulevardul Republicii, în zona Caraiman, a fost infernal, miercuri seară, în zonă formându-se coloane de mașini. Circulația pe prima bandă, pe sensul centru - Nord, este restricționată, după ce în zonă au început să fie efectuate săpături în zona unde s-a produs avaria de apă, care a afectat mai multe cartiere din municipiu. Primăria Ploiești a emis miercuri un comunicat prin care le recomandă participanților la trafic să folosească rute ocolitoare.

Din cauza numărului mare de autoturisme, miercuri seară, s-a circulat bară la bară pe Bulevardul Republicii, în apropiere de zona Caraiman. Cozile de mașini se întindeau inclusiv pe strada Gheorghe Doja.

Citește și: Nesimțire fără margini la Ploiești! Restricție de circulație neanunțată pe Bulevardul Republicii, în zona unde se presupune că a avut loc avaria de apă - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autoritățile au anunțat că, încă de marți, operatorul care furnizează apă în Ploiești a identificat cauza care a condus la producerea avariei majore care a afectat mai multe cartiere din municipiu.

Miercuri dimineață, în zonă au fost efectuate săpături, iar firma care a efectuat pe acest tronson modernizarea liniilor de tramvai a intervenit, după ce s-a descoperit o neetanșeitate la două conducte de apă.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municpiului Ploiești reamintește că, în data de 09.02.2019, în zona Bulevardului Republicii, în apropierea sensului giratoriu de la Caraiman, SC APA NOVA PLOIEȘTI a identificat o avarie la rețeaua de alimentare cu apă. Astfel, în data de 11.02.2019, ora 9°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI s-a prezentat în vederea verificării și identificării avariei la rețeaua de apă, segment ce a făcut obiectul investiției “Creșterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrări vizând calea de rulare, stații peroane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa I”.

În data de 12.02.2019, ora 12°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI a început lucrările de remediere a defecțiunii la rețeaua de apă, lucrări care se estimează a se finaliza în data de 14.02.2019.

De menționat faptul că, după ce se vor efectua probele de presiune și operațiunile de spălare și dezinfectare la nivelul conductei, aceasta va fi repusă în funcțiune.

Muncipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și solicită, pe această cale, participanților la trafic, evitarea pe cât posibil a zonei menționate mai sus, prin folosirea rutelor ocolitoare.

circulatie-gheorghe-doja.jpg

gheorghe-doja.jpg

aglomeratie-avarie-republicii.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook