fbpx

52602512_538339883329143_5999510270978818048_n.jpg

Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu sunt cele patru actrițe care vor intra „în pielea“ personajelor din „Actrițele”. O comedie care va fi jucată și pe scena Casei de Cultură „Geo Bogza“, din Câmpina, pe 5 martie. Prețul biletelor este de 15 și 20 de lei.

Secretele vieții de dincolo de cortină le vor dezvălui Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu. Regizată de Cristian Ioan și având la bază lucrarea omonimă a autorului spaniol Josep Maria Benet i Jornet, piesa aduce în prim plan aspecte legate de frumusețea, dar și de instabilitatea profesiei de slujitor al scenei. Tablourile de un comic copleșitor, dar și momentele de introspecție și secvențele de o mare sensibilitate conturează profilul acestui spectacol de mare succes, într-o distribuție de excepție.

Piesa de teatru „Actrițele“ vine ca un cadou de Ziua Femeii, oferit de Casa de Cultură „Geo Bogza“ Câmpina. Biletele sunt subvenționate de Primăria și Consiliul Local Câmpina, prețul acestora fiind de numai 15 și 20 de lei. Spectacolul va avea loc pe 5 martie, de la ora 19.00.

„Ne-am dorit să aducem ceva special de Ziua Femeii. Piesa «Actrițele» are în distribuție doar doamne, nume mari ale teatrului și filmului românesc. Bineînțeles că pot veni și domnii la acest spectacol, dar în luna martie atenția pică asupra doamnelor care, la intrare, vor fi întâmpinate, ca de obicei, cu o surpriză dulce“, ne-a declarat Alexandra Ioniță, directorul Casei de Cultură „Geo Bogza“, din Câmpina.

Biletele vor fi puse-n vânzare, la casieria instituției de cultură, începând cu miercuri, 20 februarie, iar fiecare persoană va putea achiziționa maximum patru bilete.

52602512_538339883329143_5999510270978818048_n.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro