fbpx

ambulanta.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, la Urlați. O persoană a sunat la 112 și a solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova, după ce minorul a început să se simtă rău.

Grijă mare, părinți, unde depozitați substanțele toxice, fie că este vorba despre materiale de dezinfecție, carburanți sau chiar alimente al căror termen de valabilitate a fost depășit.

Doar de o clipă de neatenție a fost nevoie pentru ca un băiețel de numai 10 luni să aibă nevoie de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii ajunși la fața locului au constatat că minorul prezintă simptomele unei intoxicații accidentale cu substanță toxică, motiv pentru care băiețelul a necesitat transportul la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Medicii atrag atenția că în cele mai multe cazuri de intoxicații accidentale fie este vorba despre păstrarea și utilizarea necorespunzătoare a unor substanțe cu potențial toxic, dar pot exista consecințe și ca urmare a nerespectării unor măsuri igienico-sanitare cu privire la modul de producere și comercializare a unor alimente.

foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook