fbpx

ambulanta.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, la Urlați. O persoană a sunat la 112 și a solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova, după ce minorul a început să se simtă rău.

Grijă mare, părinți, unde depozitați substanțele toxice, fie că este vorba despre materiale de dezinfecție, carburanți sau chiar alimente al căror termen de valabilitate a fost depășit.

Doar de o clipă de neatenție a fost nevoie pentru ca un băiețel de numai 10 luni să aibă nevoie de asistență medicală de specialitate.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că minorul prezintă simptomele unei intoxicații accidentale cu substanță toxică, motiv pentru care băiețelul a necesitat transportul la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Medicii atrag atenția că în cele mai multe cazuri de intoxicații accidentale fie este vorba despre păstrarea și utilizarea necorespunzătoare a unor substanțe cu potențial toxic, dar pot exista consecințe și ca urmare a nerespectării unor măsuri igienico-sanitare cu privire la modul de producere și comercializare a unor alimente.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg