fbpx

protest-avocați-prahova.jpeg

Avocații Baroului Prahova vor protesta începând de luni, în semn de solidaritate cu protestul declanșat de avocații care acordă asistență judiciară din oficiu.

Declanșat de 14 barouri din țară, protestul are la bază refuzul Ministerului Justiției de a da curs repetatelor solicitări ale avocaților în ceea ce privește eliminarea disfuncționalităților în cazul asistenței judiciare.

Mai exact este vorba de asigurarea unei corecte remunerări a activității avocaților pentru servicii de asistență judiciară din oficiu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin urmare, în semn de solidaritate, toți avocații din Baroul Prahova vor protesta începând cu data de 11 februarie 2019, a anunțat Baroul Prahova.

Astfel, în perioada 11.02. 2019  - 24.02. 2019, avocații vor purta o banderolă albă pe braț. „În perioada 25.02 - 10.03 se va asigura asistență juridică în cauzele penale exclusiv pe măsurile preventive. Începând cu 11. 03. 2019 nu se va mai asigura asistență judiciară la început câte 30 de minute pe zi, timp de o săptămână, iar apoi pe termen nelimitat până la soluționarea problemei”, a anunțat Baroul Prahova.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook