fbpx

afis-682x1024.jpg

Emoție și tinerețe, talent, originalitate și multă muncă sunt cuvintele care descriu ceea ce publicul spectator va putea remarca, luni, pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina. Cortina se va ridica pentru trupa de teatru „Mircea Albulescu“, formată din elevi care au urmat cursurile de actorie pe parcursul anului 2018 și care își vor face debutul cu piesa Exploziv.

Lucrarea este scrisă de Elise Wilk și-i va avea ca protagoniști pe Maria Bunea, Andrei și Bogdan Cărăușu, Alina Chițu, Maria Dinu, David Luncă, Andreea Motoroiu, Eugen Munteanu, Iulia Petcu, Macrina Sivu, Daniel Stănciucu sau, pe scurt, trupa de teatru „Mircea Albulescu“. Regia este una colectivă, dar coordonată de Adrian Piciorea.

Elevii au urmat, în 2018, cursurile de actorie, oferite prin intermediul Casei de Cultură „Geo Bogza“, din Câmpina și-și doresc ca prin piesa „explozivă“ pe care o aduc în fața publicului să-și facă debutul cu dreptul.

Piesa va fi jucată luni, 11 februarie, începând cu ora 17.00.

Intrarea este gratuită!

afis-682x1024.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro