fbpx

afis-682x1024.jpg

Emoție și tinerețe, talent, originalitate și multă muncă sunt cuvintele care descriu ceea ce publicul spectator va putea remarca, luni, pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina. Cortina se va ridica pentru trupa de teatru „Mircea Albulescu“, formată din elevi care au urmat cursurile de actorie pe parcursul anului 2018 și care își vor face debutul cu piesa Exploziv.

Lucrarea este scrisă de Elise Wilk și-i va avea ca protagoniști pe Maria Bunea, Andrei și Bogdan Cărăușu, Alina Chițu, Maria Dinu, David Luncă, Andreea Motoroiu, Eugen Munteanu, Iulia Petcu, Macrina Sivu, Daniel Stănciucu sau, pe scurt, trupa de teatru „Mircea Albulescu“. Regia este una colectivă, dar coordonată de Adrian Piciorea.

Elevii au urmat, în 2018, cursurile de actorie, oferite prin intermediul Casei de Cultură „Geo Bogza“, din Câmpina și-și doresc ca prin piesa „explozivă“ pe care o aduc în fața publicului să-și facă debutul cu dreptul.

Piesa va fi jucată luni, 11 februarie, începând cu ora 17.00.

Intrarea este gratuită!

afis-682x1024.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg