fbpx

profesoara-externata-spital.jpg

Profesoara de matematică a fost înjunghiată săptămâna trecută de un fost elev al Colegiului Spiru Haret din Ploiești chiar în incinta școlii. Tânărul agresor a fost arestat preventiv.

Profesoara de matematică a fost adusă, săptămâna trecută, la Spitalul Județean Ploiești, în șoc hemoragic, cu o plagă înjunghiată penetrantă în zona abdomenului.

Având în vedere starea gravă în care se afla, medicii de la Spitalul Județean Ploiești au decis că se impune o intervenție chirurgicală în regim de urgență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Mărturisirea colegei profesoarei înjunghiată la Spiru Haret Ploiești: ”Încă îi aud ţipătul și îi simt mâna strângându-mă”

După intervenția chirurgicală, care a fost una destul de complicată, profesoara de matematică a fost mutată pe Secția de Terapie Intensivă și ulterior la Secția de Chirurgie.

Citește și: Cum a decurs operația profesoarei de matematică înjunghiată de un fost elev în Colegiul Spiru Haret din Ploiești

Din fericire, pacienta a reușit să treacă de momentele critice. Vineri, medicii care s-au ocupat de acest caz au decis externarea pacientei care trebuie să parcurgă de acum încolo o perioadă mai lungă de recuperare.

Cât privește agresorul profesoarei, un tânăr în vârstă de 22 de ani, fost elev al Colegiului Spiru Haret din Ploiești, acesta a fost reținut la scurt timp după comiterea faptei și, ulterior, a primit un mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg