fbpx

pictura.JPG

O expoziție unică, o întâlnire inedită, o tematică aparte! „Să fie cu iubire“ este momentul în care tânăra artistă Aida Ionescu pășește pentru prima dată într-o expoziție comună cu mentorul său, experientata Amalia Suruceanu. O întâlnire în care cele două își exprimă dragostea comună pentru pictură, dragostea pentru oameni, pentru culoare, pentru original, dar și atașamentul uneia față de cealaltă.

Iubitorii artelor plastice sunt așteptați la acest moment care îmbină tinerețea cu experiența pentru a admira un număr impresionant de lucrări realizate de Aida Ionescu și Amalia Suruceanu.

Peste 30 de piese, reprezentând picturi în ulei pe pânză și pe sticlă, lucrări în rășină, măsuțe de cafea, pictate cu rășină, vor fi expuse în ambientul plăcut, extrem de primitor al Cafenelei 5 to go din Câmpina (fost FOTO Zisopol).

„Timp de sărbătoare a iubirii, timp de mulțumire pentru anotimpul renașterii, în zi de Dragobete. Vă așteptăm cu drag să ne întâlnim și să savurăm împreună câte o ceașcă de cafea, în muzică de primavară!”, sună invitația lansată de cele două artiste.

Vernisajul expoziției de pictură „Să fie cu iubire" are loc duminică, 24 februarie 2019, la ora 11.00, la cafeneaua amintită mai sus.

afis.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg