fbpx

pictura.JPG

O expoziție unică, o întâlnire inedită, o tematică aparte! „Să fie cu iubire“ este momentul în care tânăra artistă Aida Ionescu pășește pentru prima dată într-o expoziție comună cu mentorul său, experientata Amalia Suruceanu. O întâlnire în care cele două își exprimă dragostea comună pentru pictură, dragostea pentru oameni, pentru culoare, pentru original, dar și atașamentul uneia față de cealaltă.

Iubitorii artelor plastice sunt așteptați la acest moment care îmbină tinerețea cu experiența pentru a admira un număr impresionant de lucrări realizate de Aida Ionescu și Amalia Suruceanu.

Peste 30 de piese, reprezentând picturi în ulei pe pânză și pe sticlă, lucrări în rășină, măsuțe de cafea, pictate cu rășină, vor fi expuse în ambientul plăcut, extrem de primitor al Cafenelei 5 to go din Câmpina (fost FOTO Zisopol).

„Timp de sărbătoare a iubirii, timp de mulțumire pentru anotimpul renașterii, în zi de Dragobete. Vă așteptăm cu drag să ne întâlnim și să savurăm împreună câte o ceașcă de cafea, în muzică de primavară!”, sună invitația lansată de cele două artiste.

Vernisajul expoziției de pictură „Să fie cu iubire" are loc duminică, 24 februarie 2019, la ora 11.00, la cafeneaua amintită mai sus.

afis.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro