fbpx

concursuri-olimpiade-școlare-prahova-examene-calendar.jpg

Inspectoratul Județean Școlar Prahova a publicat calendarul concursurilor și olimpiadelor școlare care au loc în 2019. Examenele au fost suspendate, potrivit unei adrese a Ministerului Educației, în perioada 2 - 10 februarie, din cauza gripei.

Anunțul privind Calendarul olimpiadelor naționale școlare și concursurilor naționale școlare cu finanțare MEN din 2019 a fost postat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Citește și: Concursurile și olimpiadele școlare, suspendate temporar, inclusiv în Prahova, din cauza gripei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printr-o adresă transmisă tuturor inspectoratelor școlare județe, inclusiv în Prahova, Ministerul Educației a anunțat că organizarea concursurilor și olimpiade școlare a fost suspendată temporar, în perioada 2 - 10 februarie 2019, din cauza gripei.

Cât privește faptul că anumite concursuri și olimpiade au loc în aceeași zi, fapt care face aproape imposibilă participarea unui elev la două sau mai multe olimpiade sau concursuri organizate pentru discipline diferite, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat că acestea se desfășoară în funcție de calendarul stabilit, la nivel național, de Ministerul Educației Naționale. (Vezi calendarul concursurilor naționale și olimpiadelor naționale)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg