fbpx

actiune-sangeru-curent-electric-furt.jpg

La șase imobile din comuna Sângeru au fost depistate conductoare suplimentare pentru sustragerea de curent electric, dar și instalații improvizate pentru ocolirea aparatelor de măsură.

Jandarmii prahoveni din cadrul IJJ Prahova, în colaborare cu reprezentanți ai SDEE Muntenia Nord Ploiești, au participat luni, între orele 09.00 - 13.00, la o acțiune de depistare și combatere a sustragerilor de energie electrică, pe raza localității Sângeru.

„În urma activităților desfășurate, la șase imobile au fost constate nereguli ce au constat în ocolirea aparatelor de măsură prin montarea suplimentară a unor conductoare. În toate cazurile s-au întocmit procese verbale pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a șase infracțiunii de furt-fapta prevăzută și pedepsită de art. 228 Cod penal și alte șase fapte ce au constat în ocolirea aparatelor de măsură- faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 alin. 2 din Legea 123 din 2012 a energiei electrice și a gazelor naturale”, a anunțat IJJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

jandarmi-actiune-electrica.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg