fbpx

vreme.jpg

Luna februarie a debutat cu temperaturi cu mult mai ridicate decât în mod normal. Luni s-a înregistrat chiar un record când vine vorba de temperaturi pentru luna februarie. La Câmpina, potrivit ANM, mercurul a urcat în termometre până la 19,5 grade Celsius, iar la Ploiești a ajuns la 19,4 grade Celsius. De săptămâna viitoare, însă, vom avea parte de o nouă răcire a vremii.

Potrivit ANM, „până în data de 8 februarie se va răci cu 12 grade, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că în jurul datei de 12 februarie media regională a temperaturilor maxime va urca spre 10...11 grade. În ultimele zile de prognoză se va resimți din nou o scădere de temperatură, de 4...5 grade”.

„Scăderea de temperatură se va remarca și pe perioada nopților, media minimelor termice va scădea de la 4 grade la începutul intervalului, până spre -3 grade în intervalul 9....11 februarie. În cea de a doua săptămână temperaturile nocturne vor fi cuprinse în medie, în general,între 0 și -2 grade”, a precizat ANM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată, spun meteorologii, în jurul datei de 7 februarie și după data de 12 februarie.

La munte, valorile termice vor fi în general în scădere, potrivit ANM, care a anunțat medii ale temperaturilor maxime de 5...6 grade la începutul intervalului, până spre -3...-2 grade în ultimele zile de prognoză.

„Aceeași tendință o vor avea și temperaturile minime, media lor va scădea de la 2 grade în prima dimineață, până la -9...-8 grade în ultima.Vor fi precipitații în fiecare zi, mai frecvente după data de 11 februarie”, se mai arată în prognoza meteo a ANM.

Luni, în Prahova, potrivit s-a înregistrat un record în materie de temperaturi ridicate în luna februarie. Potrivit ANM, la ora 15.00, erau 19,5 grade Celsius la Cîâmpina, iar la Ploiești, mercurul în termometre a ajuns la 19,4 grade Celsius. Potrivit sursei citate, astăzi însă cel mai cald a fost la Târgoviște unde, la aceeași oră, erau 19,6 grade Celsius.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg