fbpx

boschetari-ploiesti-cartier-albert.jpg

Locuitorii din Cartierul Albert nu mai au liniște de când în zonă au reapărut mai multe persoane care și-au făcut adăpost lângă conductele de termoficare ale orașului. 

Considerat pe vremuri „cartierul de lux” al Ploieștiului, având în vedere că aici au fost construite primele case rezidențiale ANL, Cartierul Albert și-a pierdut cu timpul din faima de altădată.

Mai nou, în zonă și-au făcut apariția, iar, oamenii străzii, care și-au construit adăposturi lângă conductele de termoficare ale orașului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu știm ce să mai facem? În fiecare noapte este scandal. Și-au făcut adăpost lângă conductele de termoficare... Fac multă mizerie... Aduc gunoaie din tot Ploieștiul și le abandonează aici. Anul trecut am avut aceeași problemă. Pe timpul verii s-au mutat la ieșirea din Ploiești, dar acum au revenit în zona de conducte. Am ajuns să ne fie frică noaptea să ieșim din casă, pentru că în orice moment pot deveni recalcitranți”, ne-a semnalat un cititor al Observatorulph.ro la redacție.

În spatele vilelor ANL, la nici 100 de metri de un loc de joacă, pe o rază de 50 de metri, zona a devenit parcă o groapă de gunoi.

Mai grav este faptul că aceste persoane au devenit dependente de acest stil de viață. Deși Primăria Ploiești, de ani buni, a dat în folosință un centru social pentru persoanele fără adăpost, multe dintre ele preferă să rămână pe străzi pentru a apela la mila trecătorilor.

„Sperăm că situația se va rezolva într-un fel. Trebuie găsită o soluție. Nu putem să sunăm la 112 și să reclamăm în fiecare seară acest tip de problemă, dar nici nu putem accepta că autoritățile nu iau măsuri”, este de părere cititorul care ne-a reclamat problema la redacție.

zona-cartier-albert-boschetari.jpg

boschetari-cartier-albert.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg