fbpx

scoala-de-politie.jpg

Cei 1300 de tineri admiși în sesiunea din ianuarie la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ din Câmpina au început cursurile. Dincolo de emoția primei zile de școală, bucuria și speranța unui nou început, viitorii polițiști vor avea parte un regim strict, de mult studiu și ore de instrucție.

Momentul cel mai așteptat și emoționant al fiecărei serii de nou-admiși la Școala de Poliție este cel al depunerii Jurământului militar. Acțiunea va avea loc pe 15 martie.

În perioada 4 februarie - 26 aprilie, tinerii vor avea perioadă de școală. Între 27 aprilie și 15 mai, aceștia se vor bucura de vacanța de Paște, pentru ca începând cu 16 mai și până pe 5 septembrie să urmeze stagiu de practică în localitățile de domiciliu. Între 6 – 20 septembrie vor avea din nou vacanță. Între 23 septembrie și 28 noiembrie îi așteaptă o perioadă intensivă de cursuri și examenele de absolvire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe 29 noiembrie, elevii acestei promoții vor primi gradul profesional de agent de poliție.

Pe durata urmării cursurilor teoretice și practice, la Câmpina, elevii sunt cazați la internatul unității școlare și beneficiază de învoire săptămânală de vineri, de la ora 15.00, până duminică, la ora 22.00.

Elevii cu rezultate deosebite au parte de învoire și miercurea, între orele 17.00 – 19.00.

Aceștia pot primi și vizite din partea rudelor, în fiecare zi lucrătoare, după finalizarea cursurilor, adică după ora 17.00.
Dintre cei 1300 de elevi, admiși la examenul din ianuarie 2019, 529 sunt fete. De altfel, tot o fată a fost și cea care a obținut cel mai mare punctaj. Este vorba despre Alexandra Zamfir, din Vălenii de Munte.

Citește și Povestea tinerei care a fost admisă prima la Școala de Poliție din Câmpina. Alexandra Zamfir lasă ingineria pentru „uniformă”

Vezi și Povestea lui Vlad Buzățoiu, polițistul din Câmpina care a prins doi hoți, în timpul său liber

Foto cu caracter ilustrativ

scoala-de-politie.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg