fbpx

medicina-legala-accident-de-munca.jpg

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Filipeștii de Târg, a decedat, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut de la înălțime în timp ce executa lucrări de sudură la o hală aflată în construcție, pe raza comunei Ariceștii Rahtivani.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat incidentul. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Ca urmare a căderii de la înălțime, victima a suferit răni incompatibile cu viața.

Potrivit primelor cercetări, se pare că bărbatul, sudor de meserie, efectua lucrări de sudură la înălțime, la o hală aflată în construcție în incinta unei societăți comerciale situate în incinta Parcului Industrial de pe raza comunei Ariceștii Rahtivani.

Se pare că bărbatul ar fi coborât pe schelă până la etajul I al halei, moment în care sa căzut, iar la impactul cu solul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și un traumatism cranio-facial, precum și mai multe fracturi, fiind găsit decedat.

Cadavrul a fost transportat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

IPJ Prahova a anunțat că în cazul accidentului de muncă se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Cazul a intrat și în atenția ITM Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg